oeko
nangtung
iso
Custom lawon Printing
Custom lawon Printing
Custom lawon Printing
Kain Knitted
Kain Knitted
Desain lawon Lab
Desain lawon Lab
Desain baju Lab
Desain baju Lab
file_18

Saha Urang?

KALO, dumasar di propinsi Fujian, mangrupikeun perusahaan ranté supplier tékstil modéren anu ngahijikeun R&D, manufaktur sareng perdagangan.Kain rajutan anu modis sareng hi-tech mangrupikeun produk utama kami.

KALO khusus dina R&D, produksi sareng pamasaran pikeun sababaraha jinis lawon rajutan pikeun baju renang, ngagem yoga, ngagem aktip, baju olahraga, sapatu, jsb.

+
Nagara ékspor

Wewengkon pabrik

+
Karyawan perusahaan

+
Mitra
Ngajalajah

Produk

Opat Jalan manteng didaur poliéster Spandex Tri ...

78% Nilon 22% Spandex Dilucuti Tekstur Rib Fabr...

3D nilon poliéster Jacquard bolong lawon pikeun leg ...

Beurat Beurat manteng Jacquard knit Supplex lawon

80% Nilon 20% Spandex Brushed buligir Rarasaan Inter...

Nilon Spandex Breathable elastis bolong lawon

40140 Polyamide Elastane 4-Way Stretch Power Me...

Poliéster Spandex Opat Jalan manteng bolong Tricot

Tempo deui
file_32
file_33
file_34
file_35
file_36
file_37
Pikeun Baju jero
Pikeun Baju jero
Pikeun ngojay maké
Pikeun ngojay maké
Pikeun pakean Pantun
Pikeun Activewear
Pikeun maké Kasual
Pikeun maké Kasual
Pikeun pakean Pantun
Pikeun pakean Pantun

Naon ngajadikeun urang béda?

Komitmen kana Kualitas

Komitmen kana Kualitas

Pengawas kontrol kualitas aya di sabudeureun garis produksi pikeun ngawas kualitas sarta fabrics anu 100% inspected saméméh kiriman.Upami dipenta, lawon ogé tiasa diuji di pihak katilu.

Pangiriman dina waktosna

Pangiriman dina waktosna

Kusabab gawé babarengan intensif sareng pabrik, sistem manajemen sareng reputasi pamayaran anu saé, urang tiasa nyumponan sagala rupa kabutuhan sareng nganteurkeun barang dina waktosna.

Réaksi Ajakan

Réaksi Ajakan

Urang nyadiakeun layanan pangalusna pikeun sakabéh pesenan.Tanggung jawab mangrupikeun salah sahiji nilai utama urang.Kami ngalaksanakeun efisiensi sareng kalenturan sareng ngahaturanan diri pikeun ngaréspon masalah gancang-gancang.

R & D kakuatan

R & D kakuatan

Insinyur terampil ngajamin langkung seueur produk énggal dileupaskeun sareng réaksi gancang kana sarat khusus palanggan Desain gaya 3D hi-tech lemes nyayogikeun cara bisnis anu langkung gampang.

Ranté pasokan

Ranté pasokan

Industri tékstil Fujian mangrupikeun salah sahiji pamimpin dina ranté pasokan tékstil global.Kami geus keukeuh tetep sakabéh prosés produksi di Jinjiang pikeun kontrol kualitas efisien.Sumawona, urang tiasa salawasna matuh kana dorongan pasar pikeun inovasi.

hz
pic_4
pic_0
pic_1
pic_2
pic_3

Mitra Kami

Bérita paling énggal

Fujian Shined Textile Technology Co., Ltd. bersinar dina paméran SOURCING AT MAGIC di Las Vegas ti 19-21 Agustus 2024, ngarep-ngarep kana bab anu terang di hareup.

Fujian Shined Textile Technology Co., Ltd. bersinar dina paméran SOURCING AT MAGIC di Las Veg...

MACA DEUI
2024 Shanghai Intertextile Pameran 6th, Mar-8th, Mar

2024 Shanghai Intertextile Pameran 6th, Mar-8th, Mar

MACA DEUI
Ngenalkeun KALO: Ningkatkeun Latihan Yoga Anjeun sareng Kain Baju Yoga Revolusioner Kami!

Ngenalkeun KALO: Ningkatkeun Latihan Yoga Anjeun sareng Kain Baju Yoga Revolusioner Kami!

MACA DEUI
Puncak fashion!Pakéan dopamin Éropa sareng Amérika: teu tiasa dilawan!

Puncak fashion!Pakéan dopamin Éropa sareng Amérika: teu tiasa dilawan!

MACA DEUI
Sourcing di Magic

Sourcing di Magic

MACA DEUI