oeko
ngadeg
iso
Printing Kain Custom
Printing Kain Custom
Printing Kain Custom
Kain rajutan
Kain rajutan
Lab Desain Kain
Lab Desain Kain
Lab Desain Busana
Lab Desain Busana
berkas_18

Sapa Kita?

KALO, adhedhasar ing provinsi Fujian, minangka perusahaan rantai pemasok tekstil modern sing nggabungake R&D, manufaktur lan dagang.Kain lan rajutan sing modis lan berteknologi tinggi minangka produk utama kita.

KALO khusus ing R&D, produksi lan marketing kanggo macem-macem kain rajutan kanggo swimwear, nyandhang yoga, nyandhang aktif, olahraga, sepatu, etc.

+
Negara ekspor

Area pabrik

+
Karyawan perusahaan

+
mitra
Jelajahi

Produk

Four Way Stretch Polyester Spandex Daur Ulang Tri...

78% Nilon 22% Spandex Tekstur Rib Fabr...

3D Nylon Polyester Jacquard Mesh Kain kanggo Leg...

Kain Supplex Knit Jacquard Bobot abot

80% Nylon 20% Spandex Disikat Perasaan Nude Inter...

Nylon Spandex Breathable Kain Mesh Elastis

40140 Poliamida Elastane 4-Way Stretch Power Me...

Polyester Spandex Four Way Stretch Mesh Tricot

Ndeleng Liyane
berkas_32
berkas_33
berkas_34
berkas_35
berkas_36
berkas_37
Kanggo Underwear
Kanggo Underwear
Kanggo Swim wear
Kanggo Swim wear
Kanggo busana busana
Kanggo Activewear
Kanggo nyandhang Casual
Kanggo nyandhang Casual
Kanggo busana busana
Kanggo busana busana

Apa sing ndadekake kita beda?

Komitmen kanggo Kualitas

Komitmen kanggo Kualitas

Pengawas kontrol kualitas ana ing sekitar jalur produksi kanggo ngawasi kualitas lan kain 100% dipriksa sadurunge dikirim.Yen dijaluk, kain uga bisa dites ing pihak katelu.

Pangiriman On-time

Pangiriman On-time

Amarga kerjasama intensif karo pabrik, sistem manajemen lan reputasi pembayaran sing apik, kita bisa nyukupi macem-macem kabutuhan lan ngirim barang kanthi tepat wektu.

Reaksi Cepet

Reaksi Cepet

We nyedhiyani layanan paling apik kanggo kabeh pesenan.Tanggung jawab minangka salah sawijining nilai utama.Kita tumindak kanthi efisiensi lan keluwesan lan ngabdiake awake dhewe kanggo nanggepi masalah kanthi cepet.

kekuatan R&D

kekuatan R&D

Insinyur trampil njamin luwih akeh produk anyar sing dirilis lan reaksi cepet kanggo syarat khusus pelanggan Desain gaya 3D hi-tech sing alus nyedhiyakake cara bisnis sing luwih gampang.

ranté pasokan

ranté pasokan

Industri tekstil Fujian minangka salah sawijining pimpinan ing rantai pasokan tekstil global.Kita kudu ngeyel supaya kabeh proses produksi ing Jinjiang kanggo kontrol kualitas sing efisien.Kajaba iku, kita bisa tansah netepi drive pasar kanggo inovasi.

hz
gambar_4
pic_0
pic_1
pic_2
pic_3

Mitra Kita

Warta paling anyar

Fujian Shined Textile Technology Co., Ltd. sumorot ing pameran SOURCING AT MAGIC ing Las Vegas wiwit 19-21 Agustus 2024, ngarepake bab sing padhang ing mangsa ngarep

Fujian Shined Textile Technology Co., Ltd. bersinar ing pameran SOURCING AT MAGIC ing Las Veg...

Waca liyane
2024 Shanghai Intertextile Exhibition 6th, Mar-8th, Mar

2024 Shanghai Intertextile Exhibition 6th, Mar-8th, Mar

Waca liyane
Ngenalake KALO: Angkat Latihan Yoga Kanthi Kain Busana Yoga Revolusioner Kita!

Ngenalake KALO: Angkat Latihan Yoga Kanthi Kain Busana Yoga Revolusioner Kita!

Waca liyane
Puncak fashion!Sandhangan dopamin Eropa lan Amerika: ora bisa ditolak!

Puncak fashion!Sandhangan dopamin Eropa lan Amerika: ora bisa ditolak!

Waca liyane
Sumber ing Magic

Sumber ing Magic

Waca liyane